Всички са луди! Това коментира Доналд Тръмп като отправи вербални атаки

...
Всички са луди! Това коментира Доналд Тръмп като отправи вербални атаки
Коментари Харесай

Тръмп избухна: Всички са луди!

Всички са луди! Това коментира Доналд Тръмп като насочи вербални офанзиви против Сторми Даниълс и други лица, свързани с упования му арест, заяви " Ню Йорк пост ".

Тръмп пусна няколко нецензурни словоизлияния в платформата си за обществени медии Truth Social и съобщи, че е жертва на " скрит план за изнудване от страна на Сторми " Конското лице " Даниълс ", откакто разкри идния си арест от окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг поради заплащането на рушвет на порнозвездата Сторми Даниълс преди изборите през 2016 година

Бившият президент добави, че е цел на поредност от " ужасни следствия на радикални леви демократи ".

" Независимо дали става дума за обиска на Мар-а-Лаго, за измамата на Комитета за избиране, за телефонния диалог в Джорджия - той беше безусловно съвършен - или за заговора за изнудване на Сторми " Конското лице " Даниълс, всички те са луди и това са подправени вести ", сподели Тръмп във видеоклип, споделен в платформата през вчерашния ден.

" Нашите врагове обезверено се пробват да ни спрат, тъй като знаят, че ние сме единствените, които могат да ги спрат, и го знаят доста добре ", продължи той. " И гледат социологическите изследвания, в които не аз, а ние, сме с толкоз доста повече, че даже не могат да повярват. " " Спечелихме два пъти, а в този момент би трябвало да спечелим за трети път. "

Тръмп продължи да се обръща към правилните си почитатели, като им сподели непосредствено: " Те знаят, че можем да ги победим, знаят, че ще ги победим, само че те не идват след мен - те идват след вас. Аз просто заставам на пътя им. И постоянно ще заставам на пътя им. "

БГНЕС напомня, че Тръмп е изправен пред вероятно обвиняване по отношение на заплащането на 130 000 $ „ за безмълвие “, което се твърди, че е направил на порнозвездата Сторми Даниълс през 2016 година Даниълс твърди, че е имала спекулация с Тръмп през 2006 година

Бившият президент е възстановил сумата за заплащането, което е било подправено записано като " правни разноски " на Майкъл Коен, негов някогашен юрист и " фиксър ".

Тръмп отхвърля аферата и заплащането.

През 2018 година Коен се призна за отговорен в нарушение на федералните закони за предизборните акции и беше наказан на три години федерален затвор.

Той също по този начин даде основни показания пред огромното жури в Манхатън, което проверява Тръмп.

В събота, настоявайки още веднъж, че е почтен, Тръмп подсети на 5-те си милиона почитатели в обществената си мрежа Truth Social, че акцията на прокурора на Манхатън Алвин Браг е била финансирана в огромна степен от демократичния милиардер Джордж Сорос. " НАЙ-ВЕЧЕ ВОДЕЩИЯТ РЕПУБЛИКАНСКИ КАНДИДАТ И БИВШ ПРЕЗИДЕНТ НА ОБЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ АМЕРИКА, ЩЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН ВЪВ ВТОРНИК НА СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА. ПРОТЕСТИРАЙТЕ, ВЪРНЕТЕ СИ НАЦИЯТА! " написа Тръмп в известие с огромни букви в събота сутринта.

Ако на Тръмп бъде повдигнато обвиняване, той ще стане първият президент в историята на Съединени американски щати, на който ще бъдат повдигнати наказателни обвинявания след напускането на поста.

Вчера сутринта 45-ият президент продължи с нападките си като този път уточни Коен. " ОКРЪЖНИЯТ ПРОКУРОР НА МАНХАТЪН Е ТОЗИ, КОЙТО НАРУШАВА ЗАКОНА, ИЗПОЛЗВАЙКИ ФАЛШИВИ И НАПЪЛНО ДЕСКРЕДИТИРАНИ СВИДЕТЕЛСКИ ПОКАЗАНИЯ (ДОРИ ОТ СДНИ! ) НА ОСЪДЕНИЯ ЛЪЖЕЦ, ПРЕСТЪПНИК И ЗАТВОРНИК МАЙКЪЛ КОЕН, ЗА ДА РАЗСЛЕДВА, ПРЕСЛЕДВА И ОБВИНЯВА БИВШ ПРЕЗИДЕНТ, А ВЕЧЕ И ВОДЕЩ (ЗАСЕГА!) КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, КОЕТО НЕ съдебна експертиза Е СЛУЧВАЛО “,написа някогашният президент в неделя.

" АЛВИН БРАГЪЛ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРИЗНАТ ЗА ОТГОВОРЕН ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО " НАМЕСА В ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ", написа той в различен пост.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР